Topp 5: Hva er de beste Salesforce Online Trenings?

Før du begynner å lære online trening for Salesforce, må du minne deg selv på det grunnleggende.
Topp 5: Hva er de beste Salesforce Online Trenings?


Hva er Salesforce online treninger og som er de beste

Før du begynner å lære online trening for Salesforce, må du minne deg selv på det grunnleggende.

Salesforce er en plattform som gir kundene dine mulighet til å maksimere suksessen og er designet spesielt for salg, service, markedsføring, analyse og kommunikasjonsoppgaver med kundene dine.

Hva du kan utvikle for Salesforce:

  • Utvikling av ny funksjonalitet for standard CRM -moduler.
  • Automatisering av komplekse forretningsprosesser for behovene til et bestemt selskap.
  • Utvikling av tilpassede maler for e -post.
  • Implementering av Einstein AI -evner i CRM.
  • Opprettelse av tilpassede rapporter og dashbord.

Salesforce Online Training lar deg få programmeringsferdigheter for en bestemt CRM. Etter å ha valgt den nødvendige opplæringen, vil programmereren lære detaljene for å lage moduler, applikasjoner på Apex, Visualforce.

Hovedfunksjonen til CRM SalesForce er muligheten til å tilpasse den ved å endre den interne programkoden til programmet. Dette gjør at selskapet kan motta nye moduler, endrede funksjoner. For å programmere denne CRM, må du først gå gjennom Salesforce Online Training.

Topp 5 Best Salesforce Online TreningsRangeringKjøpe
Salesforce Essentials. Hvis firmaet ditt har begynt å bruke Salesforce, og du må komme opp i fart, er dette kurset for deg5
Start din Salesforce Karriere: Newbie å betale profesjonell5
Salesforce DX - Den komplette veiledningen4.8
The Complete Salesforce Development Course4.6
Den komplette Salesforce Classic Administrator sertifisering4.4
Salesforce Lightning Experience: Grunnleggende3.4

Hvorfor Salesforce trenger opplæring

Salesforce CRM-programvare er utviklet av selskapet slik at den kan tilpasses organisasjonens forretningsbehov. For å endre det, trenger du ikke en programmerer, og det er heller ikke nødvendig å gjennomgå opplæring i å sette opp.

Det finnes to typer CRM Salesforce-innstillinger:

  • konfigurasjon;
  • tilpasning.

Under konfigurasjonen konfigurerer brukeren alle nødvendige moduler, mens du endrer navn, formål, og legger inn den nødvendige informasjonen der og fyller ut alle dataene. En spesiell Salesforce Manager er ansatt for å jobbe med konfigurasjon.

Når du skal tilpasse, kan du konfigurere ikke bare moduler, men også legge til nye, endre CRM slik at den er ideelt som passer til selskapets behov. Dette vil kreve forstyrrelse av åpen kildekode for Salesforce ved å programmere den. Bare en enkelt spesialist-programmerer som har fullført Salesforce Online Training, kan takle dette.

Treninger vil hjelpe programmøren å forstå prinsippene til denne CRM, hva som må gjøres med det, og viktigst hvordan og hva som kan oppnås på slutten. Uten å lære å jobbe i dette programmet, er dets videre programmering ganske enkelt umulig.

* Salesforce* Lightning Essentials: First Se online -kurs

Imidlertid, hvis du er sluttbruker, trenger du kanskje ikke å vite hvordan du konfigurerer eller tilpasser SalesForce -programvaren, men bare hvordan du bruker den. En lett å lære online trening for SalesForce kan være mer egnet i starten.

I så fall er et kurs som * Salesforce* Lightning Essentials: First Se online -kurs er det du leter etter, for å starte med de første trinnene dine i systemet, og kunne jobbe produktivt med CRM i et selskap.

Hva Salesforce treninger inkluderer

Salesforse CRM-treninger inkluderer mye nyttig informasjon, ikke bare for programmering, men også for å jobbe i dette programmet generelt. Uten å forstå arbeidsprinsippet og det visuelle utseendet på hvordan dette skjer, vet programmereren ganske enkelt ikke hva han kan få på produksjonen av hans arbeid.

Salesforce Trenings generelt tillater deg å få denne typen kunnskap:

  • Administrasjon av Salesforce;
  • opprettelse av applikasjoner for CRM i apex-språket;
  • opprettelse av en front-end for Salesforce, i Visualforce programmeringsspråket;
  • skrive enhetstester for testing av programmer i Salesforce;
  • Lære JavaScript, jquery mens du utvikler Salesforce.

Søknadsskaping er hovedfunksjonen i utviklingen. I dette tilfellet vil programmereren kunne koble til nye funksjoner som ikke var inkludert i standarddelen. Disse modulene og applikasjonene utvikles i fellesskap med administrasjonen av selskapet og på bestillingen.

Som regel er en programmerer som har fullført Salesforce-opplæringene langt fra alltid å kunne kontakte alle nødvendige applikasjoner selvstendig. En gruppe programmerere er ansatt med en gang, hvor alle forstår et eget programmeringsspråk - Apex, JavaScript, jquery, og så videre. For komplisert utvikling gjennomgår programmerere ulike salgsutdanning og krysser bare i generell utdanning. Så går de for å studere materialet i utviklingen som de spesialiserer seg på.

Fordel av Salesforce treninger

Salesforce treninger virker veldig enkle ved første øyekast. Ofte er dette en vanlig online trening på applikasjonsutvikling, som minner om utviklingen av samme 1C-regnskap og andre lignende programmer.

Erfarne programmerere som jobber spesielt innenfor programvaren for virksomheten, har sannsynligvis gått gjennom lignende treninger mer enn en gang. Det er ganske mange slike programmer for selskaper som krever flere arbeid med åpen kildekode.

Hovedfordelen ved trening for Salesforce er multitasking. Ved første øyekast vil programmereren ikke forstå hva dette betyr, men over tid vil det umiddelbart bli klart at mange programmeringsspråk, moduler, forhold og variabler er ganske nært sammenflettet med hverandre, og det vil ta tid å forstå algoritmen i det hele system. Salesforce trening gjør dette enklere fordi trening primært er utformet for å spare tid.

Ofte er programmerere også delt inn i ulike grupper som er engasjert i ulike typer aktiviteter i programmet. Men hvis du er svært få, må bare en person måtte håndtere opprettelsen av moduler og programmering av deres utseende (front-end). Ofte er disse for forskjellige retninger, og en programmerer utfører ikke disse to oppgavene. Online trening vil tillate deg å forstå hvordan alt fungerer, er koblet til og hvordan man skal takle det.

Hvor finner man de beste Salesforce-opplæringene

De beste Salesforce-opplæringene kan bli funnet både online og i spesielle skoler som omhandler dette området, både online og i klasserommet. Hvis du er dyktig nok på engelsk, som ofte er tilfelle for programmerere, kan du ta online trening fra Salesforce selv.

CRM-representanter utfører opplæring med jevne mellomrom, kursene er tilgjengelige online i det offentlige området, samt treningsmateriell. Det samme er også på russisk, fritt tilgjengelig på Internett, men det spiller ingen rolle hvor nøyaktig du søker om kursene, du må oppfylle alle de minste kravene som er angitt når du sender inn søknaden.

Utvalg: Topp 5 Best Salesforce Online Trenings

Med et stort utvalg av Salesforce-online-trening tilgjengelig på ulike plattformer, kan det være vanskelig å velge den rette, og å få pengene dine i kunnskap.

Derfor vil dette valget av de 5 beste online opplæringene for Salesforce hjelpe deg direkte til å få den rette, avhengig av ditt nivå: Ny bruker, betalt profesjonell, utvikler, administrator, enten for personlig ferdighetsoppgradering eller for å la hele arbeidsstyrken oppskill hvor det har noe å si.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvilke kriterier bør vurderes når du velger online Salesforce -opplæringskurs for å sikre maksimal læringseffektivitet?
Kriterier inkluderer kursforståelse, praktiske praktiske muligheter, instruktørkompetanse og tilpasning til nåværende salgsstyrkefunksjoner og bransjepraksis.




kommentarer (0)

Legg igjen en kommentar