Jak sloučit kontakty v SalesForce Classic?



Jak sloučit kontakty v SalesForce?

Sloučení kontaktů z účtu lze provádět pouze na  SalesForce Classic‌  a jedná se o docela přímou operaci. Obzvláště užitečné bude sloučení kontaktů v SalesForce během operací, jako je čištění dat, které by mohlo zaznamenat určitou redundanci v registrovaných kontaktech. Operace sloučení kontaktů SalesForce umožní vyčistit data, která by mohla být duplikována, výběrem správného z různých záznamů. Níže naleznete informace o sloučení kontaktů v SalesForce Classic, aby byla zajištěna nejvyšší možná přesnost dat.

Z hlavního rozhraní vyberte kartu navigace na navigačním panelu.

Poté vyberte účet, do kterého mají být sloučeny kontakty> sloučené kontakty> vyberte záznamy> vyberte hodnoty polí> sloučit.

Níže naleznete podrobný příklad fúzí kontaktů v SalesForce Classic.

Vyhledejte účet s kontakty, které chcete sloučit

Poté, co jste na klasickém rozhraní SalesForce, začněte v navigačním panelu na kartě Účty, protože kontakty ke sloučení jsou připojeny k účtu.

Potom vyberte účet, který obsahuje kontakty sloučit. Pokud je účet dostupný v části nedávných účtů, jednoduše jej vyberte.

V opačném případě použijte k nalezení správného účtu možnosti hledání.

Najít kontakty, které chcete sloučit do podrobností účtu

Jakmile se nacházíte v detailu účtu, přejděte dolů do seznamu kontaktů účtu. Odtud musí mít účet samozřejmě několik kontaktů, aby bylo možné některé z nich sloučit dohromady.

Na další obrazovce se zobrazí seznam kontaktů v daném účtu se zaškrtávacím políčkem před každým z nich.

Zaškrtnutím políčka před nimi vyberte kontakty, které chcete sloučit.

Pro sloučení lze současně vybrat až tři záznamy.

Po výběru kontaktů klikněte na tlačítko Další.

Vyberte hodnoty, které chcete sloučit do kontaktů

Na následující obrazovce se vedle sebe zobrazí vybrané kontakty, které budou sloučeny, a hodnoty lze snadno porovnat z jednoho kontaktu do druhého.

U hodnot, které jsou stejné pro všechny kontakty, není třeba provádět žádnou akci, protože po sloučení bude použita stejná hodnota.

Pro pole, která mají rozdílné hodnoty napříč kontakty, je však nutné přijmout rozhodnutí a vybrat přepínač vedle hodnoty, která by měla být ve sloučeném kontaktu zachována, z kteréhokoli kontaktu, který byl vybrán pro sloučení .

Pole, která vyžadují rozhodnutí, budou zvýrazněna modře.

Jakmile budou všechny zkontrolovány, klikněte na tlačítko sloučení a pokračujte ve fúzi.

Vyskakovací okno se zeptá na potvrzení operace fúze, protože nemůže být zrušeno a mohlo by vést ke ztrátě informací.

Zkontrolujte, zda je vše v pořádku, a že informace, které musí být uchovávány, budou uchovávány tak, jak by mělo být provedeno, jakmile bude sloučení kontaktů provedeno.

Kontakty byly úspěšně sloučeny

Po dokončení sloučení se obrazovka vrátí zpět do detailu účtu.

Zde přejděte na sekci kontaktů a podívejte se sami, kontakty by měly být sloučeny a je možné kliknout na kontaktní odkaz a zkontrolovat podrobnosti, pokud vše proběhlo v pořádku, a správné informace jsou stále k dispozici. Kontakt.

Jak sloučit kontakty v SalesForce Lightning?

Není možné sloučit kontakty v  SalesForce Lightning‌  vzhledem k různým správám kontaktů.

Tuto operaci lze provést pouze v rozhraní SalesForce Classic.






Komentáře (0)

Zanechat komentář