SalesForce: видаліть користувача за кілька простих кроків




SalesForce: видалення наслідків для користувачів

Видалити користувача на платформі SalesForce неможливо, оскільки дані зберігаються з міркувань безпеки та безпеки. Однак ви можете просто деактивувати користувача, тим самим забороняючи йому входити в обліковий запис SalesForce і взагалі використовувати SalesForce, за умови, що для цього у вас є необхідні права адміністратора.

Платформа SalesForce
використовувати SalesForce
увійдіть на рахунок SalesForce

Після дезактивації облікового запису звіт, створений користувачем SalesForce, все ще буде доступний, а також облікові записи SalesForce, контакти SalesForce або створений ним робочий процес SalesForce - він просто не зможе більше входити в систему, але його дані не будуть буде втрачено, а інші користувачі, які мають доступ до його даних, все одно зможуть бачити профіль облікового запису користувача, який створив ці дані.

Нижче див. Декілька простих кроків, як безпечно дістатися та виконати операцію видалення користувача SalesForce.

Як деактивувати користувача Salesforce - Galvin Technologies
Видалити користувача в salesforce - автоматизаційний чемпіон
Чому користувачів не можна видалити з salesforce.com? - Форттелекс

SalesForce: видаліть приклад інтерфейсу користувача

Щоб видалити конкретного користувача або, точніше, не допустити використання облікового запису SalesForce шляхом його деактивації, почніть, перейшовши в меню налаштувань, доступне під значком шестірні інтерфейсу SalesForce Lightning.

Потім знайдіть меню користувача під адміністрацією в параметрах налаштування. Не соромтеся скористатися формою швидкого пошуку для пошуку меню користувача.

Якщо ви не бачите це меню, це означає, що у вас немає необхідних прав доступу, і вам потрібно звернутися до системного адміністратора.

У налаштуваннях користувача знайдіть користувача, який потрібно видалити, і натисніть на стрілку в кінці рядка, де відображатиметься приховане меню.

Виберіть варіант редагування користувача, щоб отримати можливість деактивації користувача.

Відключити користувача у Відділ продажів Lightning

З'явиться спливаюче вікно, яке дозволить вам змінити всі дані користувача: ім’я, прізвище, електронну пошту та його профіль, плюс прапорець, щоб встановити користувача як активного чи ні.

Якщо зніміть прапорець у вікні меню редагування, користувач буде відключений, тобто він практично видалить свого користувача з інтерфейсу Відділ продажів, оскільки він більше не зможе увійти, щоб використовувати Відділ продажів в межах платформи Відділ продажів.

Знявши цей прапорець, натисніть кнопку Зберегти, щоб користувач був деактивований і не дав йому можливості використовувати цей обліковий запис.

Повернувшись у меню налаштування користувачів, повинно відображатися інформаційне повідомлення, яке підтверджує збереження змін користувача.

У списку користувачів буде видно, що активний чек більше не відображається для цього користувача, тобто користувач був видалений, щоб використовувати Відділ продажів і більше не може входити в обліковий запис Відділ продажів.

Змініть профіль користувача Відділ продажів

Той самий екран, який використовується для видалення користувачів, також використовується для зміни профілю користувача Відділ продажів.

Після того, як визначено ролі та профілі в Відділ продажів, просто перейдіть на цей екран для даного користувача та змініть його профіль користувача Відділ продажів у спливаючому вікні редагування користувача.

Стандартні профілі - Довідка продавців
Профілі в Salesforce | Профілі Salesforce - Підручник Kart



Подібні статті

Як легко змінити або скинути пароль користувача за допомогою політики паролів SalesForce?

Як легко змінити або скинути пароль користувача за допомогою політики паролів SalesForce?

Скидання пароля користувача в SalesForce вимагає перевірити всі правила щодо паролів, які були встановлені системним адміністратором, а іноді може призвести до того, що користувачі відчувають, що вони не можуть скинути свій пароль в інтерфейсі блискавки SalesForce.


Коментарі (0)

Залишити коментар