Hvordan at tilføje brugerdefinerede objekt til navigationslinjen i SalesForce Lightning?

Tilpas navigationslinjen i SalesForce Lightning for hurtigt at få adgang til dine vigtigste funktioner, f.eks. SalesForce-konti, SalesForce-dashboards eller SalesForce-kontakter. I SalesForce er tilføjelse af kundeobjekt til navigationslinjen en standard grafisk interfacemanipulation og er et af det første trin, der skal udføres, når du får adgang til systemet, ved at oprette dashboards i SalesForce, til at personalisere systemet og være mere produktiv i et par trin . SalesForce-navigationslinjen er en af ​​dine mest anvendte interfaceelementer!


Hvordan føjes et tilpasset objekt til navigationslinjen?

Tilpas navigationslinjen i  SalesForce Lightning   for hurtigt at få adgang til dine vigtigste funktioner, f.eks. SalesForce-konti,  SalesForce-dashboards   eller SalesForce-kontakter. I SalesForce er tilføjelse af kundeobjekt til navigationslinjen en standard grafisk interfacemanipulation og er et af det første trin, der skal udføres, når du får adgang til systemet, ved at oprette dashboards i SalesForce, til at personalisere systemet og være mere produktiv i et par trin . SalesForce-navigationslinjen er en af ​​dine mest anvendte interfaceelementer!

Det er ret nemt at tilføje et objekt i navigationslinjen, f.eks. En anden hurtig menuadgang som konti, ved at gå til at personalisere din nav-bjælke> tilføje flere elementer> vælge emne> tilføje nav-emne.

Tilpas navigeringslinjen

Begynd med at åbne personalisering navigationsmenuen bar, ved at klikke på pennen ligesom ikonet i øverste højre hjørne af  SalesForce Lightning   interface, under brugeren avatar. Menuen hedder personlige b din nav bar.

Der kan du i visningselementerne til redigeringsrelationsstyringsapplikationer redigere visuelt navigationslinjeposterne ved at trække og slippe dem i listen.

Objektet øverst vises på venstre side af navigationslinjen, og andre elementer vil følge - eller være tilgængelige via en rullemenu, hvis navigationslinjen har for mange elementer.

For at tilføje et nyt navigationslinjeelement skal du klikke på Tilføj flere elementer.

Vælg navigationslinjeposter

Når du angiver grænsefladen Tilføj navigationsartikler, vises det først favoritlisten, som kan være tomt.

Gå til alle emner, en mulighed på venstre side af formularen.

Fra listen over tilgængelige elementer, der skal tilføjes i navigationslinjen, skal du navigere til dem, du vil bruge, for eksempel: aktiver, kampagner, sager, dashboards, opdager virksomheder, duplikat recordsæt, email skabeloner, filer, prognoser.

Klik på plusikonet ud for en produktkategori, der skal tilføjes for at udvide den.

Tilføj navigeringslinjeposter

Det er også muligt at bruge søgefeltet til kun at vise de elementer, som vi er interesseret i at tilføje til navigationslinjen.

F.eks. Viser søgning efter  rapport oprettet i SalesForce   kun rapporterne.

Sådan opretter du en rapport i SalesForce?

Efter at have klikket på plus-ikonet for at få vist listen over mulige elementer i den kategori for at tilføje til grænsefladen, skal du vælge de nøjagtige elementer, der skal tilføjes, hvis der er mere end en til kategorien.

Så, når emnerne er valgt, skal du klikke på add nav-elementet for at bekræfte operationen.

Rediger relationsstyringsapp navigationsartikler

Når varen er blevet tilføjet, vil formularen gå tilbage til den første side af redigeringsnavigationens navigationsobjekt med relationsstyring, med en bekræftelsesmeddelelse, der angiver, at varen er blevet tilføjet til listen over navigeringslinjeposter.

Det er endnu ikke blevet tilføjet fuldt ud.

Nu er emnet sat i slutningen af ​​navigationslisten. Brug træk og slip funktionaliteten til at omordne det om nødvendigt, og til sidst skubbe elementet tættere på starten af ​​navigationsobjektlisten.

Derefter skal du blot klikke på Gem, og navigationslinjen skal have været opdateret, inklusive det seneste menupunkt, der netop er blevet tilføjet.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er fordelene ved at tilføje brugerdefinerede objekter til navigationslinjen i Salesforce Lightning?
Tilføjelse af brugerdefinerede objekter til navigationslinjen giver mulighed for hurtig adgang til ofte anvendte data, strømline brugerens arbejdsgang og forbedring af produktiviteten.

Yoann Bierling
Om forfatteren - Yoann Bierling
Yoann Bierling er en webudgivelse og digital konsulentprofessionel, der får en global indflydelse gennem ekspertise og innovation inden for teknologier. Lidenskabelig med at styrke enkeltpersoner og organisationer til at trives i den digitale tidsalder, er han drevet til at levere ekstraordinære resultater og drive vækst gennem oprettelse af uddannelsesmæssigt indhold.




Kommentarer (0)

Efterlad en kommentar