SalesForce: smažte uživatele v několika jednoduchých krocích



SalesForce: odstranění uživatelských důsledků

Není možné odstranit uživatele na platformě SalesForce, protože data jsou uchovávána z historických a bezpečnostních důvodů. Můžete však uživatele jednoduše deaktivovat, a tím mu zakázat přihlášení k účtu SalesForce a používat SalesForce vůbec, pokud k tomu máte potřebná administrátorská práva.

Platforma SalesForce
použijte SalesForce
přihlášení na účet SalesForce

Po deaktivaci účtu bude přehled vytvořený uživatelem v SalesForce stále přístupný, spolu s účty SalesForce, kontakty SalesForce nebo workflow SalesForce, který vytvořil - jednoduše se již nebude moci přihlásit, ale jeho data nebudou být ztraceni a ostatní uživatelé, kteří mají přístup k jeho datům, budou moci i nadále vidět profil uživatelského účtu, který tato data vytvořil.

Podívejte se níže v několika jednoduchých krocích, jak se tam dostat a bezpečně provést odstranění uživatele pomocí SalesForce.

Jak deaktivovat uživatele Salesforce - Galvin Technologies
Odstranit uživatele v salesforce - Automation Champion
Proč nelze uživatele odstranit z webu salesforce.com? - Forcetalks

SalesForce: odstraňte příklad uživatelského rozhraní

Chcete-li odstranit konkrétního uživatele nebo přesněji zabránit tomu, aby účet používal SalesForce deaktivací, začněte v nabídce nastavení, která je přístupná pod ikonou ozubeného kola rozhraní SalesForce Lightning.

Poté vyhledejte uživatelské nabídky pod správou v možnostech nastavení. Neváhejte použít formulář pro rychlé vyhledávání k vyhledání uživatelské nabídky.

Pokud toto menu nevidíte, znamená to, že nemáte potřebná přístupová práva a potřebujete kontaktovat správce systému.

V nastavení uživatele vyhledejte uživatele, kterého chcete odstranit, a klikněte na šipku na konci řádku, která zobrazí skrytou nabídku.

Chcete-li deaktivovat uživatele, vyberte možnost Upravit uživatele.

Deaktivujte uživatele v systému SalesForce Lightning

Zobrazí se vyskakovací okno, které vám umožní změnit všechny údaje o uživateli: křestní jméno, příjmení, e-mail a jeho profil, a zaškrtávací políčko pro nastavení uživatele jako aktivního nebo ne.

Zrušením zaškrtnutí aktivního pole v nabídce Upravit uživatele bude uživatel deaktivován, což znamená, že bude jeho uživatel prakticky odstraněn z rozhraní SalesForce, protože se již nebude moci přihlásit, aby mohl používat SalesForce v rámci platformy SalesForce.

Po zrušení zaškrtnutí políčka klikněte na Uložit, aby byl uživatel deaktivován a zabránil mu v používání tohoto účtu.

Zpět v nabídce nastavení uživatelů by se měla zobrazit informační zpráva potvrzující uložení změny uživatele.

V seznamu uživatelů bude vidět, že aktivní kontrola již není pro daného uživatele zobrazena, což znamená, že uživatel byl smazán, aby používal SalesForce, a nemůže se již přihlásit k účtu SalesForce.

Změnit uživatelský profil SalesForce

Stejná obrazovka použitá k odstranění uživatelů se používá také ke změně uživatelského profilu SalesForce.

Po definování rolí a profilů v SalesForce jednoduše přejděte na tuto obrazovku pro daného uživatele a změňte jeho uživatelský profil SalesForce v rozbalovací nabídce Upravit uživatele.

Standardní profily - Salesforce Help
Profily v prodejní síle Profily Salesforce - kurz Kart





Komentáře (0)

Zanechat komentář