Jak sloučit účty v SalesForce Classic?



SalesForce jak sloučit účet

Jak sloučit účty v SalesForce? Může být nezbytné provést operaci sloučení účtů SalesForce v několika případech, zejména při provádění některých čištění dat, a všimnout si, že různé registrované účty SalesForce skutečně představují stejný účet, ale s nepatrně odlišnými daty, jako je nesprávně zadaný znak, SalesForce operace sloučení účtu bude nezbytná. Také, když se sloučí více klientů nebo pokud bývalý účet opustil společnost a byl převeden na jiný účet, může být nutné sloučit oba účty v SalesForce.

Není možné sloučit účty v SalesForce Lightning, tato operace musí být provedena v SalesForce classic.

Jakmile na SalesForce Classic, přejděte na účty> sloučit účty> najít účty> sloučit a vyberte hodnoty, které by měly být zachovány pro nesrovnalosti.

Vyhledání možnosti sloučení účtů v řídicím panelu Účty

Jakmile jste v klasickém rozhraní SalesForce, začněte vyhledáním karty účtu v navigační oblasti a otevřete ji.

V nabídce účtu jednoduše vyberte možnost sloučení účtů, která je k dispozici v části nástrojů na pravé straně.

Najděte účty, které chcete sloučit do SalesForce Classic

Jakmile na rozhraní sloučení účtů, najít dva nebo tři účty, které by měly být sloučeny dohromady. Není možné sloučit více než tři účty najednou.

Pomocí vyhledávacího pole můžete najít účty, které mají sloučit podle názvu, a kliknutím na tlačítko Najít účty spusťte vyhledávání.

Jakmile jsou účty nalezeny, zaškrtněte je zaškrtnutím políčka na začátku řádku účtu.

Poté, co byly záznamy účtů sloučeny správně, klepněte na tlačítko Další, maximálně tři.

Vyberte hodnoty, které chcete sloučit do účtů

Jakmile budou účty vybrány, rozhraní je zobrazí vedle sebe, přičemž každé pole bude snadno identifikovatelné.

Pro pole, která jsou podobná ve všech účtech, není třeba podnikat žádné kroky, protože stejné informace budou přeneseny na sloučený účet.

Pro pole, která mají v účtech jinou hodnotu, bude však název pole zvýrazněn modře a bude nutné vybrat informace, které by měly být na sloučeném účtu uchovávány ověřením přepínače před správným tlačítkem .

Jakmile byly všechny informace zkontrolovány a byly provedeny akce týkající se hodnoty polí, které mají být ve sloučeném účtu ponechány, klikněte na tlačítko sloučení a pokračujte v sloučení účtu.

Vyskakovací okno vás požádá o potvrzení sloučení účtů, protože tuto operaci nelze stornovat.

Jeden záznam zůstane po sloučení, obsahující pouze vybrané hodnoty, a předchozí existující účty již nebudou přístupné.

Postupujte opatrně a zkontrolujte, zda byly pro sloučení účtů vybrány správné informace.

Účty byly úspěšně sloučeny

Po ověření operace sloučení účtů vás systém  SalesForce Classic‌  vrátí zpět do vizualizace účtu.

Seznam posledních účtů by měl obsahovat účet, který byl právě sloučen.

Klikněte na tento účet a zkontrolujte, zda operace proběhla v pořádku.

Poté zkontrolujte, zda sloučený účet obsahuje potřebné informace, které byly vybrány během postupu fúze.

Neexistují žádné další akce, které byly provedeny, účty byly úspěšně sloučeny do jednoho účtu podle výběru pole provedeného v rozhraní fúze.

Jak sloučit účty v SalesForce Lightning?

Není možné sloučit účty v  SalesForce Lightning‌  vzhledem k různým správám účtů.

Tuto operaci lze provést pouze v rozhraní SalesForce Classic.

Jak sloučit účty v SalesForce? Ve zkratce

Chcete-li provést operaci sloučení účtů SalesForce, jednoduše postupujte podle následujících kroků:

  • Začněte přihlášením na účtu SalesForce,
  • Nakonec přepněte na  SalesForce Classic‌  v případě, že jste přihlášeni k Lightning,
  • Přejděte na účty> Sloučit účty SalesForce> najít účty> sloučit,
  • Vyberte hodnoty, které chcete zachovat po sloučení účtů SalesForce.

Poté se jednoduše přihlaste k účtu  SalesForce Lightning‌  a úspěšné výsledky sloučení účtů SalesForce uvidíte přímo na kartě Účty SalesForce!





Podobné články

Jak vytvořit účet v SalesForce Lightning?

Jak vytvořit účet v SalesForce Lightning?

Vytvoření zákaznického účtu v SalesForce lze snadno provést na kartě účtu> new a vyplněním údajů o účtu.


Komentáře (1)

 2020-04-30  Best online training.
Hi,this information is excellent.

Zanechat komentář